Namestitev

hotel lev

Hotel Exe Lev ****

Hotel Exe Lev, ki se ponaša z impresivno stekleno fasado, je bil odprt leta 1964 in se dviga visoko nad priznano nekdanjo restavracijo v središču Ljubljane. Zaradi kakovosti svojih storitev je hotel postal referenca v mestu, v preteklih letih pa je gostil znane obraze, kot so Louis Armstrong, Bob Dylan in Luciano Pavarotti.

Pred kratkim prenovljen hotel ponuja sodoben dizajn z retro pridihom, ki ustvarja toplo vzdušje brezčasne elegance in vedno spoštuje zgodovino svojih objektov.

Iz zgornjih nadstropij lahko uživate v dih jemajočem razgledu na mesto. Medtem pa v prijetnem in vabljivem vzdušju bara goste čaka velika izbira vrhunskih vin, konjakov in koktajlov.

Hotel ŠPort

Šport Hotel Ljubljana ***

V hotelu nudijo zajtrk, ki je na voljo med 7:00 in 10:00. Recepcija je odprta 24/7. Imajo brezplačno parkirišče za goste. Check-in je možen od 13:00 dalje, check- out pa je do 11:00. Za rezervacijo sobe pokličite na +386 70 627721 ali pišite na sport.hotel@sport-ljubljana.si z omembo, da gre za šahiste (za datum 27.4.-4.5.2024). Rezervacijo sob se drži do zasedbe omenjenih sob.

  • Single sobo za 61€/noč z zajtrkom + turistična taksa na osebo
  • Twin sobo za 80€/noč z zajtrkom + turistična taksa na osebo
  • Triple sobo za 100€/noč z zajtrkom + turistična taksa na osebo

Upoštevan je 20% popust na hotelski redni cenik. V ceno ni vključena turistična taksa, ki znaša 3,13€/odraslo osebo ali 1,57€/otroka 7-17 let.

Booking-Logo

Booking.com

Ugodne namestitve je mogoče najti tudi na platformi Booking.com